Første versjon av siden

Da er første versjon av siden reelt set live! Første turen som forsøkes planlagt denne veien er padleturen langs Helgelandskysten. Jeg håper dere som er involvert har lyst å bruke sitet til å distribuere informasjon etc. så vi kan få en fin “pakke” som andre kan benytte sig av etterpå.
I øyeblikket er vi bare fire – Bjørn, Espen, Borghild og jeg (Mich) – men mulighetene på sitet gjør at andre kan lukkes inn (dvs. jeg registrerer de her) og så kan de få tilgang til noen turer men ikke andre etc.

Som det ser ut nå blir det noe administrasjon, men det skal jeg nok ta mig av. Det er en del av læringen i å sette opp et site som fler skal kunne bruke.
Det er desverre nødvendig å logge på for å se al informasjon, men det kan evt. endres over tid.
Hvis dere har ideer til ting/funksjonalitet som kan være bra å ha på sitet, så send mig en melding eller leg det inn på siden “idéboksen”.

En siste ting. Hvis noen av dere ønsker en email adresse som går vi denne siden (f.eks. ‘michael@turglede.org’) så er det også mulig. Jeg kan da sette systemet opp til å forwarde mailen til den adresse dere vanligvis bruker. Tenker bare det kunne være litt cool å ha en Turglede adresse…

Og så må vi jo komme opp med et ordentlig logo som vi kan få trykt/sydd på noe Bergans grei… 😉


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six × 4 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>