Jeløya, mars 2013 – del 1

Bursdagsfeiring! Etter en veldig rolig dag hjemme der det tok lengre tid å pakke end ventet, kom vi os endelig av gårde – 3 ganger… (Har ikke hatt helt så mye kontroll, så vi måtte vende tilbake 2 ganger for å hente glemte ting… tsk, tsk…)

Fremme i Son tok vi en sightseeing i de gamle traktene for å se hva det hadde hendt siden sist (dvs. for tre år siden.) Masse har endret sig!!!

Kajakkene ble satt i vannet i Brevikbukta mellom alt for mye gåse-basj. Det kan kraftig anbefales å ikke få det på padleskoene og så i cocpitet på kajakken. Det lukter helt forferdelig!!! Vi trak kajakkene 20 meter over is for å komme ut i åpen vann. Så bra vi har sikkerhetskurs i vinterpadling. Gode tips derfra ble brukt.

Klokken var 17.30 da vi la av gårde og padlet rett ind i solnedgangen over Jeløya. Vannet var blikk still, refleksjonene kniv skarpe og lyset helt fantastisk.

Omkring en time senere fandt vi den plassen vi valgte skulle være kveldens overnattningsplass. Vi fikk kajakkene trukket godt opp på land og sitter nå ved bålet og griller pølser, drikker rødvin og feirer de siste timene av Michaels bursdag.
Natten blir tilbrakt utent telt men på våre fantastiske DownMats, i dun poser og i Dermisax trekk. Det blir forhåpentlig bra. Månen, stjernehimlen og duften av saltvann gjør det formentlig ikke værre. Hvem trenger afterskiing når man har alt dette??!!!!!

Regner med en tidlig men fantastisk morgen. Har avtalt caching på sydspissen av Jeløya så det skal bli moro.

Her et par bilder fra dagen.

image

Ready to launch

image

Åh, å padle inn i solnedgangen.

image

Skarpe refleksjoner og fint lys!

image

Lejrplassen er spottet – nå går vi i land.

image

Fornøyde med dagen. :)


Comments

Jeløya, mars 2013 – del 1 — 1 Comment

  1. Pingback: Rute for Jeløya rundt | Turglede.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + three =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>