Jeløya, mars 2013 – del 2

Selv om vi er på tur er det lov å spise godt. Etter middagen i gårmtryllet Borghild frem en bursdagskake fra lasteluken. En sjokolade muffin per person ble delt i tre lag. Mellom lagene og på toppenble det sprøytet krem og så ble det pyntet med ferske blå- og bringebær. Mine favoritbær. Som en festlig topper ble det plassert en fontæne i hver som på sprudlende vis avsluttet en helt super bursdag.

image

29. mars

Etter en god nat (med dårlige sovepose overtrekk) begynnte solen å ta tak omkring kl. 8.00. Fuglen3 synger og en duft av vår blander sig med den lette dunken fra Danskebåten som passerer forbi og hvesingen fra brenneren som klargjør vann til kaffe, te og müsligrøt. “Desserten” denne morgen ble et rundstykke med røykt laks og hjerteformet eggerøre.

image

Snart går turen til sørspissen av Jeløya der vi skal geocache med Janka og derefter beslutte hvor natten skal tilbri ges; hjemme eller på en annen øy, f.eks. vår gamle favorittplass Gjøva.


Comments

Jeløya, mars 2013 – del 2 — 1 Comment

  1. Kult ord: “gårmtryllet”
    -som i Gourmet + trylle?
    Herved ført inn i ordlista med betydning:
    – lage god turmat med enkle midler.

    Kos dere, bloggen funker fint!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two + = 10

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>