Kragerø, 2013.09.06

Da er truppen endelig samlet! Espen kom i morres omkring kl. 11 og Borghild kom i kveld kl. 20.

Det har været en utrolig fin dag i dag. Her er det altså fint. Svarberg som har blitt slipt i fantastiske former av isen, klipper som tårner seg opp med trær på toppen og kyst som går rett ned og blir veldig mørkt. Vannet er utrolig klart og på dagen i dag har vi hatt høy sol hele dagen – noe vi merker veldig.

Vi padlet en 17 km tur i dag for å rekognosere i området. Hentede noen cacher underveis og hadde noen spennende landganger der bølger brøt og bar oss inn/ut.

Noen av oss glemte å apise lunsj, så da vi kom tilbake til campen kø. 17.30 var det veldig tid for en pølsesnack før det så ka bli klassisk Borghild middag. (Hun har brakt med egendyrket, multifarget gulerødder, rødbeter, tomater og fine usyltede sylteagurker. Fler ideer kommer i kokeboka vår. :-) )

I morgen skal vi til Jomfruland og se det geologiske fenomenet. Vi fandt en super plass å overnatte på noen fine svarberg i nærheten. Da håper vi bare været holder. (Men med dette selskap kan vi klare alt!)

image

image

image

image

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three − = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>