Mat på tur, 2013.05.11

Utgangspunktet var fint. Sol og fint vær på Kadettangen. Vi skulle bare være fire på tur, men det var mange som ville benytte samme utgangspunkt på samme tidspunkt, så vi var mange kajakker som gikk ut fra stranden.

Det idylliske stoppet stort set da vi kom til Kalvøya. Her tok vinden ordentlig til og vi fikk merke de 6-8 m/s motvind resten av turen.
Det gode var at det var mange bølge. Mange, høge og levende bølger, så det ble gode muligheter for å leke etter leiren var etablert.

image

image

Tilbake i leiren ble det kokkerert med inspirasjon fra ‘Mat på tur’ boka. En slags mini-test av et kommende tur konsept – men mer om det en annen gang.

Første ret var nystekt cowboybrød med einerrøkt laks, hvitløksost og persille. Det var veldig godt og noe som må gjentas – evt. med modifiseringer.

image

image

image

Etterpå ble det burger med bønner, hvitløk, bacon, røkt skinke og grovbrød. Også det var veldig godt og må absolut med på Helgelandskysten.

image

image

Kvelden ble avsluttet med bålkos i det gode selskapet og første team-coaching før turen 24. mai.

image

Nå er det kveld, og selv båtfolket har lagt sig. Deilig å se at de også kan ligge stille og ikke bare jakter kajakk padlere. 😉

image


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 6 = one

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>