Mat på tur, 2013.05.12

Siste dag på turen. Natten var våt, det bleste mye og jeg har funnet ut jeg har et hul i min DownMat. Ja – ja… Pumpet det hver fjerde time, så det ble faktisk en veldig god nats søvn. Lyttet til regn og rusk utenfor teltet – så plutselig vindstille og dyr som var fornøyde med det. Veldig hyggelig.
Morgenen i campen var passe sløv. Vi tok oss tid med maten og kaffen. Espen lagde noe omelett(aktig noe) og vi lagde müsligrøt med kakao og relativt ferske blåbær.

image

image

Da vi gikk fra land var det relativt fint vær. Vi valgte derfor å ta turen rundt i området og se på det det hadde å by på. Du godeste så fine “hytter” som ligger her! (Host, host… Hegnar sin “hytte”…)

Etterhvert som vi padlet innover så vi regnværsskyene trekke opp. Da det ikke var så mange tullinger i motorbåter ute, benyttet vi leiligheten til å ta bilder. Jeg prøvde min “Dramatisk” innstilling..

Bjørn (altså Padlebjørn):
image

Eh… et hus på ei øy. (Med dramatisk musikk i bakrunnen – eller kanskje bare dunkende duven fra Danskebåten…):
image

Et (nesten) forlatt skippsleie (eller noe i den dur):
image

Da det ble tid for lunsj fandt vi et lite nes. Et perfekt nes! Perfekt fordi neset var overgrodd med gressløk som passet perfekt til neste mat-på-tur rett: bakt potetmos med mais, hvitløk (naturligvis), kryddermarinert kylling og fersk gressløk. Veeeldig godt!

image

image

image

Nå er vi hjemme; trøtte etter enda en fantastisk fin tur i super selskap. Turen til Helgelandskysten kan da bare bli bra!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six + 9 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>