Matblogg med fokus på turmat

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPå en del av de turene vi har vært på, har vi spist tørrmat. Det er ikke alltid godt. Derfor ble vi enige med oss selv om, at vi hellere vil bruke den tid det tar og lage ordentlig mat.

Derfra begynnte vi å samle på oppskrifter som passer til tur bruk og å eksperimentere med selv å få ting til. Basert på dette har vi vurdert å lage en egen kokebok som kan kjøpes for en symbolsk sum. Inntektene kan da gå til videre utvikling av bl.a. Turglede og Teltplasser.

Innen vi kommer dertil, er det tanken å sette igang med en turmat blogg her på siden. Da kan vi kanskje samle erfaringer fra andre og forhåpentlig bidra til, at fler turfolk kan finne glede i å lage ordentlig mat selv, uansett om en er på dags-, helg- eller ukestur.

Vi håper å få de første oppskrifter og konseptet på plass i løpet av sommeren 2014. Hvis du har ideer eller forslag kan du sende de til oss her.

a

Biff med peppersaus, sauterte erter og rødbet/gullrot tilbehør. Tilberedt på en holme ved Kragerø.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


two + 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>