Nå også med eget forum!

Da har jeg endelig funnet et forum som ser ut til å være enkelt å håndtere.

Forumet hedder MingleForum og jeg har valgt man skal være logged inn for å bruke det. Hvis dere har andre ønsker, er det bare å gi beskjed.

Nettopp nå er det bare to kategorier: “Generellt” og “Turer”.

Under de to ligger hhv. “Regler” + “Hjemmesiden” og “Helgelandskysten”. Har ikke fantasi til å komme på fler kategorier eller emner nettopp nå. Input mottas!

Noe av det som er kult med dette forumet er, at man kan abonnere på kategorier eller emner. Få får man en e-mail når noe skjer. Jeg vil anbefale dere som minimum å abonnere på “Hjemmesiden” for å få informasjon om hva muligheter det blir åpnet for. Dette er en spennende utvikling. :-)

Tenker jeg lager et nytt emne – “Lekeplassen”. Da kan postes og testes og replyes og hva vet jeg, så det kan bli testet ordentdlig av! Bruk det.

Comments are closed.